Noutăți

Semnare contract achiziţie servicii de promovare online portal web bilingv de locuri de munca, in cadrul proiectului 16.4.2.054

Fundaţia EMMA a finalizat achiziţia de servicii de promovare online portal web bilingv de locuri de munca în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

Achizitie benzina - deplasare Veliko Tarnovo si Alexandria

Fundaţia EMMA a realizat achiziţii de combustibil în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

In data de 13.10.2017 Fundatia EMMA a alimentat in valoarea de 300,43 lei de la furnizorul OMV PETROM.

In data de 18.10.2017 Fundatia EMMA a alimentat in valoarea de 130,64 lei de la furnizorul OMV PETROM.

Achizitie servicii de inchiriere microbuz - Veliko Tarnovo

Fundaţia EMMA a realizat achiziţii de servicii de închiriere microbuz în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

Semnare contract achiziţie servicii de organizare evenimente Targuri de Joburi

Fundaţia EMMA a finalizat achiziţii de servicii de organizare targuri de joburi în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

Achizitie servicii de inchiriere microbuz - Ruse

Semnare contract achiziţie servicii realizare campanie media in cadrul proiectului 16.4.2.054

Fundaţia EMMA a finalizat achiziţii de servicii de realizare campanie media  în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

Achizitie servicii realizare campanie media in cadrul proiectului 16.4.2.054

Fundaţia EMMA va efectua achiziţia de servicii de realizare campanie media

Semnare contract achiziţie servicii de consiliere psihologică și vocațională in cadrul proiectului 16.4.2.054

Fundaţia EMMA a finalizat achiziţii de servicii de consiliere psihologică și vocațională în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

Achizitie servicii de inchiriere microbuz

Achizitie echipamente pentru activitate de informare si publicitate

Fundaţia EMMA a realizat achiziţia de echipamente pentru activitate de informare si publicitate  în cadrul proiectului„United for a Common Labor Market: an integrated approach for labor mobility within the cross-border area between Romania and Bulgaria”, cod proiect 16.4.2.054, finanţat prin Interreg VA Romania-Bulgaria.

Pagini

Date de contact